Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

NARAVA ZDRAVI S HRANO - Polona Kresal Bizaj

artikel 1200

Knjiga Narava zdravi s hrano je namenjena tistim, ki bi radi z zdravo prehrano uredili svojo prebavo in telesno težo, ljudem, ki so zboleli za boleznimi neznanega ali delno pojasnjenega izvora, in gostincem, ki bi radi ponudili svojim obiskovalcem zdravilen obrok.
Napisana je za bralce, ki nimajo posebnega strokovnega predznanja iz medicine, kemije ali sorodnih znanosti. V njej poskušam preprosto razložiti dogajanja sodobnih znanosti, ki so za nas pogosto ovira na poti k razumevanju dogajanja v našem telesu.
Knjiga predstavlja enega od drugačnih pristopov k obvladovanju bolezenskih simptomov različnih bolezni. Avtorica jo je zasnovala kot skupek navodil, kako lahko simptome obvladamo s prehrano in telesno aktivnostjo. Pri pisanju je izhajala iz svojih lastnih izkušenj in izkušenj mag. Papuge. Ne vemo, ali takšno zdravljenje vedno ugodno deluje na vse bolnike, ki jih pestijo težave. Vsak bolnik se na zdravljenje odziva drugače, splošna pravila so le okvirna.
Avtorica, zato navodil ne ponuja kot čarobno palico, ampak kot dobrodošlo dopolnilo k ustaljenim načinom reševanja težav.
Učinki diete - izkušnja avtorice
"Učinki diete in telovadbe so bili dramatični: povrnila se je običajna telesna temperatura, izginilo je mrazenje in trdenje, vidno polje se je razširilo na normalen obseg, popravile so se hoja in ročne spretnosti. Moja telesna teža se je umirila, spet je pričel delovati um, vrnila sta se spomin in ustvarjalnost. krivulja slabšanja moje bolezni se je poravnala..."

Format: trda vezava; 15  x 21 cm

Število strani: 151

Leto izdaje: 2013 (ponatis)

ISBN: 9789616804981

Cena:19,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli