Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

NADANGEL RAFAEL SPOROČA... - Boris Lukacs

artikel 1204

Ta knjiga skozi sporočila nadangela Rafaela pojasnjuje pot v Pričujočnost JAZ SEM. Pri tem me vodijo ascendirani mojstri, ki dvigujejo mojo zavest, da lahko skozi mene govori prisotnost Boga. Sporočila so namenjena ljudem, ki iskreno iščejo svetlobo, da bi v njih odpirala nova spoznanja in poglede v medsebojne povezave božanske ljubezni, kajti želja ascendiranih mojstrov je, da bi spoznali božansko Pričujočnost v nas samih.

Sporočila v tej knjigi so izbrani zapisi javnih večerov meditacij, v katerih sem bil kanal za Pričujočnost JAZ SEM, da bi prisotne opomnil na njihovo lastno Pričujočnost JAZ SEM. Sporočanje je potekalo v meditativnem stanju, pri čemer sem se popolnoma zavedal svojih besed.

Nadangel Rafael nas uči, kako v sebi spoznati in priznati popolno Pričujočnost ljubezni. Oboževanje svoje lastne Pričujočnosti JAZ SEM z vso močjo prinaša blagoslov in notranjo izpolnjenost. Posledica tega sta globoka notranja ljubezen in blaženost.
Pot je preprosta, morda celo preveč preprosta, da bi jo človek v svojem večnem iskanju pojasnil, da bi jo lahko dojel. Vsak človek je nosilec popolnosti. Vse, kar moramo storiti, je, da moramo prenehati delovati proti samim sebi in moramo začeti posvečati vso pozornost svoji duši. Ta odločitev mora priti iz naše notranjosti in bo popolnoma spremenila naše bitje. Pot k Bogu je pot, ki je povezana z globokimi vpogledi in s pripravljenostjo premagati naš zunanji jaz.

Format: mehka vezava; 13,0 x 19,0 cm
Število strani: 266
Leto izdaje: 2009
ISBN: 978-961-92643-0-0

Cena:19,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli