Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

ZAKON POVEZOVANJA - Michael M. Losier

artikel 1225

Se z nekaterimi ljudmi sploh ne zmorete sporazumeti - doma, na delu ali v skupnosti? Vedno slišijo nekaj drugega, kar rečete? Preprosto se ne razumete in nikakor si ne zmorete pojasniti zakaj. Zagotovo veste le to, da pomanjkanje povezanosti vodi v razočaranje, frustracijo in navzkrižje.

V Zakonu povezovanja vam Michael J. Losier izroča ključ za uspešno sporazumevanje. Z uporabo nevrolingvističnega programiranja (NLP) boste kmalu obvladali nekaj preprostih veščin, potrebnih za boljše sporazumevanje na vseh življenjskih področjih.

Z namigi, pripomočki, vajami in scenariji, ki vas bodo vodili, boste spoznali:

- troje pogojev za povezovanje,
- tehnike za prilagajanje pogovorov,
- štiri preproste metode za učinkovito komunikacijo,
- predloge za oblikovanje pozitivnih odnosov v najraznovrstnejših okoliščinah,
- gradivo za učitelje, trenerje in druge, ki se ukvarjajo s skupinami.

Prinesite Zakon povezovanja svojim domačim in predstavite ga na delovnem mestu. Opazujte in poslušajte, kako se komunikacija izboljšuje, kjerkoli ste, in kako odnosi postajajo pristnejši, bogatejši in nekonfliktni.

Včasih zadostuje, da zamenjate le nekaj besed, včasih je potrebno več kot le nekaj besed. Toda ne glede na to, kakšen je vaš odnos, bo ta knjiga v pomoč.


Format: mehka vezava; 14,0 x 22,0 cm
Število strani: 160
Leto izdaje: 2009
ISBN: 978-961-91805-6-39

Cena:21,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli