Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

SVETNIKI IN ANGELI orakeljske karte

artikel 1266

44 osupljivo ilustriranih kart, ki ponazarjajo Boga, Svetega duha, Jezusa, svetnike, nadangele in angele varuhe, vam ponuja odgovore in blage napotke. V knjižici, ki dopolnjuje karte, najdete pojasnila, kako prejeti vodstvo o sedanjosti in prihodnosti, kako pravilno razbirati prihodnost drugih ljudi, ter splošni pomen posamičnih sporočil na kartah.

Ljubeče in zaupanja vredno vodstvo vaših najljubših svetnikov in angelov

Vsakič, ko potrebujete Božje vodstvo, se obrnite na svoje najljubše svetnike in angele. Prečudovite slike in ljubeče besede z orakeljskih kart vam odpirajo okno v nebesa. Sprejmite uteho svojih najljubših svetnikov kot so Frančišek, Katarina, Anton, Hildegarda, Terezija, Ivana Orleanska in Bernardka, ter mogočnih angelov in nadangelov. Karte ponujajo tudi vodstvo Boga, Svetega duha in Jezusa. Ne glede na to, ali ste komaj stopili na duhovno pot ali verujete že dlje časa, boste s pomočjo teh varnih in ljubečih sporočil s kart lažje razumeli, da vam je nebeška pomoč vedno pri roki, in da niste nikoli sami.

Format: trda škatlica; kjižica je mehke vezave; 9 x 12,7 cm,
Štvilo strani: knjižica ima 63 strani + 44 kart
Leto izdaje: 2010
ISBN: 978-961-6649-09-4

Cena:22,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli