Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

JAZ SEM V REDU - TI SI V REDU - Harris Thomas A.

artikel 1380

Kljub "srečnemu otroštvu" nas večina še danes preživlja NE V REDU občutja nezaščitenega OTROKA , ki je bil poplnoma odvisen od drugih, od njihove, ki je bil popolnoma odvise od drugih od nihove skrbi in božanja. Že pred tretjim letoma, trdi dr. Harris, se je večina med nami nezevedno opredelila za stališča JAZ NISEM V REDU - TI SI  V VREDU. Ta negativni življenski položaj, ki ga v enaki meri delimo tako uspešni kot neuspešni ljudje, kontaminira naš ODRASLI RAZUMNI POTENCIAL - in nas pušča ranljive pred neprimenimi čustvenimi reakcijami OTROKA ter pred nekritično prevzetim obnašanjem, ki ga nosimo, ki ga nosimo v svojem STARŠU.

V osebnih transakcijah se NE V REDU ljudje zatekamo v nenevarne umike, v rituale ,  aktivnosti, kratkočasja in igre, da na ta način dobimo potrebno božanje, hkrati pa se izognemo bolečini intimnosti z ljudmi, ki nas imajo za V REDU.

Format: mehka vezava; 20 x 14 cm

Stevilo strani: 351

Leto izdaje : 2009

ISBN 978-961-226-819-0

 

Cena:25,81 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli