Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

TOK SANJ - Leon Nacson

artikel 1397

Tok sanj je mnogo več kot le še ena knjiga o sanjah. Poiščite razlago za katerikoli simbol in videli boste, da je pomen, ki se skriva za njim, razložen tako, da vam bo pomagala razumeti vse, kar se vam trenutno dogaja, in sprejeti odločitve, ki so pred vami.Ta edinstvena, vsestranska in zabavna knjiga izpod peresa učitelja sanj Leona Nacsona je več kot le enoličen zapis sanj in njihovih razlag.

Ta knjiga je dokončen tolmač sanj. Končno lahko na preprost in nezapleten način odkrijete resnične pomene simbolov v svojih sanjah. Tok sanj se od drugih del razlikuje po tem, da lahko v njem najdete tudi razlago sodobnih simbolov, kot so mobilni telefon, internet in televizija.

Če dandanes sanjate o pošti, je ta lahko simbol za zastarelo tehnologijo in preteklost, medtem ko bi jo tradicionalni slovarji verjetno opisali kot simbol za stike in komunikacijo.Tok sanj bo prej ko slej postavil nova merila za resnično natančno razlago sanj!

Format: mehka vezava; 22,5 x 15,5 cm

Število strani: 407

leto izdaje: 2007

ISBN: 978-961-226-824-4

 

Cena:28,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli