Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

MISLI SEKSI - Lowe Amanda

artikel 1399

Misli seksi - Odkrivanje skrivnosti poželenja > Najbolj privlačen priročnik za osvoboditev morda zatrtih seksualnih fantazij in odpravo predsodkov, ki so samo v naši glavi in nas omejujejo.

Dobrodošel in hvalevreden slovenski prevod te knjige ne ponuja receptov, pomaga pa odpreti ali razširiti bralkina (tudi bralčev) seksualna obzorja, oživeti ali spodbuditi količino, in povečati kakovost. Libido, je prirojen in ga ni mogoče kdo ve kako razviti. Mogoče pa se je znebiti različnih zavestnih in podzavestnih vzrokov seksualne zaostalosti, zadržkov in ovir, ki preveč ženskam preprečujejo, da bi v popolnosti seksualno uživale, se počutile seksi, bile seksi in ...mislile seksi, več seksale in bolj uživale. Če je bil to avtoričin cilj, ga je dosegla. Med branjem pa tudi po branju sem zelo užival. Idealen čas za seks je ... vsak čas!

Format: mehka vezava; 22,5 x 15,5 cm

Število strani: 191

Leto izdaje: 2009

ISBN: 978-961-226-921-0

Cena:19,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli