Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

SPRAVI SE, JE...TI, ŽE SPAT! - Adam Mansbach

artikel 1428

Spi... spat (Go the f... to sleep) je nespodobna, a odkritosrčna otroška knjiga, napisana za trpeče mame in očete, ki je skoraj preobrnila svet trga.
Avtor knjige, Američan Adam Mansbach, je idejno zgodbo objavil kot šalo na Facebook strani, a je ta očitno pritegnila starše ter postala pravi hit. "Nočna oskrbovanje otroka je najhujša nočna mora vseh staršev. O večini teh frustracij , ki nam jih povzroča to čudovito bitje, ki ga imajo tako radi, si ne dovolimo govoriti, ker ne želimo biti slabi starši,« je povedal Mansbach.

SPRAVI SE, JEBENTI, ŽE SPAT! je zgodbica za lahko noč za tiste starše, ki živijo v resničnem svetu, v katerem dremajoče muce in prikupne pesmarice ne zazibljejo kobacavčke v blažen sen. Profani, a z ljubeznijo izrečeni in neusmiljeno odkritosrčni verzi Adama Mansbacha, dobitnika nagrade California Book Award, do potankosti ujamejo znane – in neizrečene – muke spravljanja naših angelčkov k počitku. Knjiga odpira prostor za razmislek o starševstvu, dovoli nam, da si priznamo svoje frustracije in se nasmejemo lastnim neumnostim.

SPRAVI SE, JEBENTI, ŽE SPAT!, ki jo je ilustriral Ricardo Cortés, je čudovita in prevratniška knjiga, ob kateri se boste polulali od smeha, namenjena starim, mladim in bodočim staršem. Najbrž je ne bi smeli brati svojim otrokom.

 

Format: trda vezava; 21,4 x 16,3 cm

Število strani: 16

Leto izdaje: 2012

ISBN: 9789619304594

 

Cena:19,95 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli