Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

ENAČBA ZA LJUBEZEN - Helen Zatteja

artikel 1431

Vsi ljudje si v svojem življenju želijo ljubezni, nežnosti in izpolnjujoče spolnosti.Ljudje hrepenijo po intimnosti in po tem, da ljubijo ter so ljubljeni. Ljubezen, to prijetno čustvo, ki preplavi človeka, doživljajo eni manj, drugi bolj silovito. Marsikomu je prav čas, ko je pil iz te opojne čaše, najbolj izpolnil življenje.

Enačba za ljubezen–ljubezenski vodnik zanj/zanjo, avtorice Zatteje Helen, je knjiga, ki vam bo razkrila, kako lahko s preprostimi tehnikami in z metodami reprogramirate svoj um ter pričnete privabljati ljubezen v svoje življenje in s tem ljubljeno osebo, po kateri hrepeni vaše srce.

V knjigi Enačba za ljubezen je opisano, zakaj moški razmišljajo drugače od žensk, kako izbirajo in ocenjujejo ženske svoje moške in kako moški izbirajo svoje ženske. S pomočjo enačb za ljubezen, zapisanih v knjigi Enačba za ljubezen, si boste lahko izračunali ujemanje med vami in ljubljeno osebo. V knjigi vam avtorica razkriva svet ljubezni, romantike, erotike, strasti, spolnosti, fantazij in ljubosumja ter posebne metode za izračun prisotnosti le-teh pri posameznih osebah.

Ko boste knjigo prebrali, bo odločitev vaša. Ali boste še naprej živeli v osamljenosti ali pa se boste s pomočjo knjige usmerili v privabljanje ljubezni in s tem v vaše življenje po načelu Zakona privlačnosti pritegnili svojo dušo dvojčico, ki vas bo osrečila in izpolnjevala na vseh področjih vašega življenja?

 

Format: 18,3 x 12,8 cm

Število strani: 223

Leto izdaje:  2012

ISBN:  978-961-93142-4-1

Cena:17,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli