Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

ISKANJA - Marjan Ogorevc

artikel 1525

ISKANJA bioterapevta Marjana Ogorevca se začenjajo na začetku leta 2008, ko ga je dnik tednika 7 dni Bojan Tomažič povabil k sodelovanju kot kolumnista.

Prva besedila s povsem filozofskim razmišljanjem se razvijajo v pragmatično reševanje problemov sodobnega človeka ali sledenju k višjim ciljem; vmes komentira socialne deviacije sodobne družbe, usmerja k smeli odločitvi, kadar se znajdemo na razpotju; niza svoje izkušnje zdravilca in izkušenega bioterapevta; brez zadrege, s samozavestjo nekoga, ki se potepa po skrivnostnih poteh svetov, vzporednih naši zemeljski realnosti, opisuje ezoterično miselnost kot nekaj logičnega in pojasnljivega. Iskanja se kronološko sklenejo v času odpuščanja Murinih delavk in po odločitvi da svojo športno pot zaključi olimpijski in svetovni prvak, atlet Primož Kozmus, katerega del strokovnega tima je bil tudi avtor.
Kolumna je posebna novinarska zvrst; je oster, a samosvoj pogled na neko dogajanje; odločnost kolumen Marjana Ogorevca bo pokazal šele čas; potegnjene iz časopisnega arhiva bodo izkazale svojo brezčasnost. Kadar imajo za sonovo vprašanje bralca, slednji dobi vlogo občečloveškega lika. So drug pogled na aktualno družbeno politično in socialno dogajanje, izviren pogled na aktualno družbeno-politično in socialno dogajanje, izviren pogled na intimo življenja.

Format: broširana; 23,8 x 14,8 cm

Število strani: 205

Leto izdaje: 2012

ISBN: 978-961-92526-1-1

Cena:20,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli