Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

KAKO JO OBNORETI V POSTELJI - Siski Green

artikel 1526

Misliš, da se znaš poljubljati?
Veš, da je telesni vonj nezavedni ključ do spolne privlačnosti?
Ali zares razumeš, kaj ti ženske sporočajo z gibi in pogledi?
Avtorici so resnične ženske pripovedovale o svojih najbolj vzburljivih izkušnjah, opisovale so ji, kako se rade poljubljajo in kakšni dotiki jih najbolj razvnamejo. Zaupale so ji tudi svoje skrite fantazije in predstave o idealnem ljubimcu. Branje, ki ga ne smeš zamuditi!

Če moški ve, kakšne občutke zbujajo ženski različni dotiki in tehnike, jo lahko resnično obnori v postelji in postane sanjski ljubimec. Ko partnerici da, kar hoče, tudi sam dobi, kar si najbolj želi, kajti zadovoljena ženska seksa raje in pogosteje.
Menda okoli 70 odstotkov žensk nikoli ne doseže orgazma pri spolnem odnosu. Problem je, ker moški ne vedo, kako ženske doživljajo spolnost. Marsikateri ne razume, kaj mu partnerica sporoča z gibi in pogledi, zato ne ve, kaj si sploh želi, in je seveda ne more zadovoljiti v postelji.
Knjiga je torej nujno branje za vsakega moškega, ki si zares želi vedeti, kaj je ženskam pri seksu v največji užitek. V knjigi je opisano vse od začetnega spogledovanja in zbliževanja, razumevanja neverbalne komunikacije in tehnik poljubljanja do navodil, kako se lotiti erogenih con, najučinkoviteje uporabiti roke in jezik ter se poigrati s kakšno erotično igračko.

Format: mehka vezava; 14,0 x 22,0 cm

Število strani: 159

Leto izdaje: 2011

ISBN:  978-961-6804-33-2

Cena:19,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli