Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

TELO JE TVOJE - Louise L. Hay

artikel 1545

Louisino prvo delo, »modra knjižica« Telo je tvoje, je od prve izdaje, sredi sedemdesetih let prejšnjega stoletja, postala nepogrešljiva neštetim bralcem po vsem svetu.

Da bi postali celi in zdravi, moramo uravnotežiti telo, um in duha. Dobro moramo skrbeti za svoje telo. Prevzeti moramo pozitivno miselno naravnanost tako glede sebe, kot glede življenja. In poskrbeti moramo za močno duhovno vez. Ko je to troje uravnovešeno, uživamo v življenju. Noben zdravnik, noben zdravilec nam tega ne more dati, če se ne odločimo, da bomo sodelovali v procesu zdravljenja.
Knjižica sama po sebi vas ne bo ozdravila. Bo pa v vas prebudila zmožnost, da prispevate k procesu zdravljenja.

Napravite spisek vseh bolezni, za katerimi ste kdaj oboleli, nato pa si oglejte miselne vzroke. Odkrili boste vzorec, ki vam bo veliko povedal o vas. Izberite nekaj afirmacij in jih ponavljajte. Pomagale vam bodo razgraditi stare vzorce, ki jih že tako dolgo nosite v sebi.

Bolezen se pojavi iz niča in se bo vanj tudi vrnila.

Mehka vezava, 12,5 x 18,5 cm
108 strani

Cena:17,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli