Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

HORMONSKA JOGA - Alenka Košorok Humar

artikel 1564

Hormonska joga na povsem naravne način z lastnim gibanjem v posebej iniciiranih položajih s pomočjo diha bastrika in tibetanske energijske tehnike polno prebuja ter uravnoveša naše žleze z notranjim izločanjem in tako ohranja optimalno raven hormonov v našem organizmu. Gre za aktivno samoterapijo, brez vnosov identičnih ali bioidentičnih hormonov.
Avtorica nenehno poudarja, da joga ni le niz manter, niz klasičnih položajev oz. drž telesa in načinov vdihov in izdihov, ki naj bi uravnovešali razum in telesnost, temveč, da gre za zavestno spodbujanje delovanja posameznih organov, ki vplivajo na radoživost – v smislu radosti do življenja.
Zato Alenka svoje učenke in učence nagovarja, naj radoživost vnesejo v vse, kar počnejo: v prehrano, v druženje z ljudmi, ki so jim dragi, v sproščanje, nenazadnje tudi v službo.
Alenka Košorok Humar se z anatomijo gibanja (joga, pilates, ples) in kinezologijo besed (ljubiteljsko tudi piše ter se igra z besedami) ukvarja že prek trideset let. Rdeča nit in vodilo sta ji vedno bila središče ter globina pomena gibanja in besed. Je učiteljica hatha joge z dodatno pridobljeno diplomo iz hormonske joge pri znani brazilski profesorici Dinah Rodrigues. Ima tudi diplomo iz refleksoterapije.

Format: mehka vezava; 19,0 x 24,0 cm
Število strani: 177
Leto izdaje: 2013
ISBN: 978-961-6359-91-7

Cena:29,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli