Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

VSE, KAR ŽELITE SVOJEMU OTROKU - Wayne W. Dyer

artikel 1575

Vsak svojemu otroku želi le najboljše, vendar je vzgoja lahko včasih tudi zelo trd oreh. Mnogi starši se ustavijo pri vprašanjih, kam usmeriti otroka, kako reagirati v določenih okoliščinah in kako se spoprijeti z izzivi. Pot starševstva in vzgoje je lahko mnogo bolj lahkotna, kadar kot starši poznate nekatere skrivnosti in slišite nasvete, ki jih boste lahko s pridom uporabili.

Pred vami je knjiga, ki vam zagotavlja prav to – prijateljski nasvet, vodilo, predstavitev možnih rešitev in predvsem motivacijo, da boste vašemu otroku zagotovili dobro življenjsko popotnico.

Vsak starš si želi, da bi njegov otrok dozorel v ustvarjalnega, odgovornega, čustveno zdravega in notranje bogatega posameznika. Kako mu pri tem pomagati, je glavno sporočilo pričujoče knjige, ki vam bo na sproščen in razumljiv način zaupala marsikateri uporaben in dragocen nasvet glede starševstva in vzgoje.

 

Format: mehka vezava; 16,0 X 24,0 cm

Število strani: 400

Leto izdaje: 2013

ISBN: 978-961-2000-64-6

Cena:22,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli