Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

Z DOTIKOM DO ZDRAVJA - Dr. Neja Zupan

artikel 1606

V priročniku so zbrane tehnike, za katere se je v preteklosti izkazalo, da resnično delujejo. Tehnike, kot na primer zakonitosti petih elementov, povežejo celoto bivanja s človekom – makrokozmos z mikrokozmosom. In eno vpliva na drugo – tako zgoraj, kot spodaj, in tako znotraj, kot navzven, ter obratno. Vse je kot en sam cvet.

 

Kaj je metoda Z dotikom do zdravja?

- Je sinteza tradicionalnega znanja kitajske medicine in moderne zahodne medicine: kiropraktike, akupresure, vede o prehrani in kineziologije.
- Je preventivna metoda zdravljenja, katere cilj je balansiranje energije telesa z namenom doseči rast in ravnotežje na vseh področjih življenja posameznika.
- Je metoda, ki aktivira samo-ozdraviteljske energije v vsakem posamezniku

 

Iz vsebine :
- MIŠIČNI TEST (je TFH inštrument, s katerim ugotavljamo energijske neravnovesje v telesu. Z mišičnim testom dobimo naravno povezavo ali komunikacijo s telesom, mislimi in energijo posameznika)
- SPROŠČANJE STRESA
- ZMANJŠANJE BOLEČINE
- DVIG ENERGIJE OČI
- IZBOLJŠANJE DELOVANJA MOŽGANOV
- DVIG ENERGIJE UŠES
- HITRO CELJENJE BRAZGOTIN
- NAJPOMEMBNEJŠE VAJE ZA OGREVANJE
- PIRAMIDA ZDRAVJA
- AKUPRESUNE TOČKE JAČANJA
- ALARMNE TOČKE
- UMIRJANJE PRETIRANE AKTIVNOSTI

 

 

Format: broširano; 21,0 x 29,5cm

Število strani: 252

Leto izdaje: 2008

ISBN: 978-961-91830-3-8

Cena:78,84 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli