Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

ALI JE HRVAŠKA DRŽAVA LEGALNA - Zmago Jelinčič Plemeniti

artikel 1609

Edini mednarodni legalni in veljavni dokument, na osnovi katerega se lahko danes postavijo meje, je Manifest avstrijskega cesarja Karla I. z dne 16. oktobra 1918.
Republika Avstrija še danes kot temelj tvorbe svoje državnosti postavlja ta Manifest. To je bilo omogočeno tudi slovenskim deželam, vendar pa so jim določeni politični pritiski, sugestije in vplivi to onemogočili.
Zmago Jelinčič, kontroverzni obešenjak slovenskega parlamentarizma, kot ga je v spremni besedi označil zgodovinar Andrej Lenarčič, v knjigi Ali je Hrvaška država legalna objavlja slovenskim mednarodnim pravnim strokovnjakom neznane in nerazumljive dokumente, uradnim slovenskim zgodovinarjem odstrinja prepovedana dejstva in slovenskim politikom skoraj stoletje zamolčane resnice ter ponuja nov pogled na vprašanje mejne črte med Slovenijo in Hrvaško ter na njegovo rešitev.

 

Format: 21,2 x 30,0 cm

Število strani: 216

Leto izdaje: 2013

ISBN:  9789619352021

Cena:34,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli