Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

VOJNA ALI MIR Z BAKTERIJAMI? - Sanja Lončar, Adriana Dolinar, Katja Podrgajs, Rajko Škarič

artikel 1612

Koncept zunanjega sovražnika je bil že od nekdaj dobičkonosen. Zaradi njega se ohranjajo vlade, vojna tehnologija in farmacija. Nič nimamo proti antibiotikom, dezinfekcijskimsredstvom, čistilom ... Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z vsemi temi snovmi je ravno v tem, da se ne zavedamo njihovega pomena in dragocenosti.
Z najmočnejšimi zdravili, ki jih imamo na voljo, ravnamo, kot da bi bili bonboni. Kemična vojna proti hišnim bakterijam se je sprevrgla v samozastrupljanje širokih razsežnosti.
Nepremišljenost pri uporabi vseh snovi, s katerimi se borimo proti bakterijam, pa dobiva tudi razsežnosti nove velike nevarnosti za naše zdravje in zdravje planeta.
Njihova prekomerna uporaba je pripeljala do kožnih bolezni, vse večjih težav s prebavo, pandemije kandide, splošnega padca odpornosti ter pojava novih nevarnih in proti antibiotikom odpornih bakterij.
Namesto v slepo ulico, zapeljite v smer zdravja. Naučite se pametno uporabljati probiotike, naravne antibiotike in naravna sredstva za čiščenje in osebno nego. Vnetja premagajte z aromaterapijo, fitoterapijo, hidroterapijo in izbrano dieto.
Priročnik je dragocena zakladnica konkretnih in preverjenih napotkov, ki smo jih zbrali v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.

Format: mehka vezava; 16,2 x 21,5 cm

Število strani: 205

Leto izdaje: 2011

ISBN:  978-961-92693-1-2

Cena:25,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli