Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

POLIANA - Eleanor Hodgman Porter

artikel 1614

Neverjetna zgodba o moči optimizma

Ko se sirota Poliana preseli k svoji samski teti, s svojim optimizmom spremeni življenja vseh, ki jih sreča. Igra se igro "bodi Hvaležen", ki jo je njen oče naučil zato, da bi znala ceniti sebe tako, kakršna je - dokler se nekega dne ne zgodi nekaj groznega in niti Poliana sama ne ve, kako bi bila lahko ob tem hvaležna.

Delček iz knjige:

"Kar potrebujejo moški in ženske, je vzpodbuda. Njihove naravne moči nasprotovanja je potrebno okrepiti, ne pa oslabiti ... Namesto tega, da se vedno osredotočaš na človekove napake, poudari njegove vrline. Poskusi ga izvleči iz njegovega stalnega ponavljanja slabih navad. Pokaži mu njegov boljši jaz, njegov pravi jaz, ki si upa, naredi in zmaga! Vpliv prijetnega, uslužnega, pozitivnega značaja je nalezljiv in ima moč, da spremeni celotno mesto ... Ljudje izžarevajo tisto, kar je v njihovih glavah in njihovih srcih. Če se bo človek počutil prijaznega in ustrežljivega, se bodo kmalu tako počutili tudi njegovi sosedje. Toda če bo ošteval, se mrščil in kritiziral - mu bodo njegovi sosednje vrnili namrščen pogled s še večjo močjo! Ko iščeš in pričakuješ slabo, boš to tudi dobil. Ko veš, da boš našel dobro - boš to tudi dobil ... Povej svojemu sinu Tomažu, da veš, da bo z veseljem napolnil košaro za drva - potem pa ga začni opazovati, pripravljenega na nalogo in zainteresiranega!"

Format: mehka vezava; 14,5 x 20,5 cm

Število strani: 222

Leto izdaje: 2011

ISBN:  978-961-6763-81-3

Cena:25,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli