Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

AVTOBIOGRAFIJA JOGIJA - Paramhansa Yogananda

artikel 1618

To ni navadna knjiga temveč duhovni zaklad. Za vse iskalce resnice pomeni branje njenega upanja polnega sporočila začetek velike avanture.

Paramhansa Jogananda je bil prvi indijski mojster joge, čigar poslanstvo je bilo živeti in učiti na Zahodu. Leta 1920, ko je na svojem, kot ga je sam klical, 'duhovnem pohodu', prekrižaril Združene države, so njegovi poslušalci napolnili največje ameriške dvorane.

Njegov začetek je bil resnično impresiven, njegov trajni vpliv pa še večji. Ta knjiga, ki je bila prvič izdana leta 1946, je pomagala sprožiti in navdihovati duhovno revolucijo na Zahodu.

Zelo redko se zgodi, da prerok veličine Paramhanse Joganande, lastnoročno napiše sporočilo o svojih življenjskih izkušnjah. Sledilci mnogih verskih tradicij so prepoznali Avtobiografijo jogija kot mojstrovino duhovne literature. Pa vendar je knjiga kljub vsej globini polna nežnega humorja, živih zgodb in praktične zdrave pameti.

To je verni ponatis originalne izdaje iz leta 1946. Čeprav so kasnejši ponatisi, ki so bili popravljeni po avtorjevi smrti leta 1952, prodajali v miljonih izvodih in bili prevedni v več kot 19 jezikov, je nekaj tisoč izvirnikov že veliko prej končalo v rokah zbirateljev.
Sedaj je s tem ponatisom izdaja iz leta 1946 spet na voljo, in sicer z vso svojo edinstveno močjo, torej taka, kot jo veliki mojster joge prvič predstavil.

Format: mehka vezava; 16,4 x 23 cm

Število strani: 406

Leto izdaje: 2003

ISBN: 961-229-085-7

 

Cena:27,13 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli