Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

PREMAGOVANJE VISOKEGA KRVNEGA TLAKA - Sarah Brewer

artikel 1639

Priznana zdravnica in pisateljica predstavlja izjemno knjigo za vse tiste, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka. Knjiga prinaša zelo učinkovit program dopolnilnega zdravljenja in samozdravljenja, ki mu je zelo lahko slediti.

Če trpite zaradi visokega krvnega tlaka, vam lahko ta knjiga pomaga k pozitivnim spremembam, ki bodo izdatno zmanjšale možnosti zdravstvenih težav. Odkrijte zdravstvene programe, ki so kot naročeni za vas, in dovolite, da vam dr. Sarah Brewer pomaga pri tem, kako jim učinkovito slediti.

Programi dr. Brewerjeve so zasnovani na dejstvu, da smo vsi različni in imamo zato tudi različne zahteve. Te so odvisne od starosti, načina življenja in telesne pripravljenosti. Preberite prvi del knjige in spoznali boste svojo zdravstveno težavo, vse zaplete, ki so povezani z njo, in zdravstvene pristope, ki vam jo bodo pomagali olajšati. V drugem delu raziščite najboljša naravna zdravljenja visokega krvnega tlaka, v tretjem delu pa izpolnite vprašalnik, da boste ugotovili, kateri program je najboljši za vas: blagi, zmerni ali polni. Sledite opisanim prehranjevalnim navadam, vadbenim programom, dopolnjevalnim terapijam in receptom. Ustvarjeni so bili, da vam pomagajo premagovati vse simptome in zdravstvene težave. Resnično lahko imajo velik učinek na vaš krvni tlak in splošno počutje.

Prevzemite nadzor nad svojim krvnim tlakom s tem izvrstnim zdravstvenim programom, ki ga je
sestavila zdravnica in uspešna pisateljica dr. Sarah Brewer.

• Spoznajte svoje zdravstveno stanje in zdravila, ki vam jih predpisuje zdravnik
• Naučite se znižati svoj krvni tlak s spremembami prehrane in življenjskega sloga
• Sledite posebej prirejenim programom, ki so bili ustvarjeni naravnost za vas
• Odkrijte dopolnilne terapije, ki bodo resnično izboljšale vaše zdravje

Format: broširana vezava; 19,5 x 23,5 cm

Število strani: 180

Leto izdaje: 2010

ISBN:  978-961-92847-0-4

Cena:19,99 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli