Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

UPORABNA DERMATOLOGIJA - Mateja Lisjak, dr.med.

artikel 1645

Koža je naš največji organ. S kožo komuniciramo s soljudmi, zato je zdrav in negovan videz kože zelo pomemben za našo samozavest. Videz kože vpliva na našo privlačnost. Včasih se znaki bolezni notranjih organov pokažejo najprej na koži.

Avtorica na praktičen in preprost način opisuje najpogostejše kožne bolezni in nevšečnosti, s katerimi se srečujejo dermatologi pri svojem delu ter možnosti in načine zdravljenja. Pogosto bolniki ne znajo vprašati o podpornem zdravljenju, dermatologi pa ob gneči v ambulantah nimajo časa podrobno razložiti vsega, kar bi bolniki želeli izvedeti.

V knjigi avtorica pojasni, katere učinkovine resnično preprečujejo prekomerno izpadanje las in posledično plešavost ter kakšna naj bodo realna pričakovanja.

V poglavju o kožnih tumorjih so opisane osnovne razlike med benignimi pigmentnimi znamenji – nevusi in za maligni melanom in druge oblike kožnega raka sumljivimi spremembami ter ustrezen način samopregledovanja in zaščite pred soncem.

Format: trda vezava; 19 x 22 cm

Število strani: 222

Leto izdaje: 2013

ISBN:  978-961-93134-7-3

Cena:41,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli