Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

POSTAVITEV DRUŽINE - Maja Korošak

artikel 1659

Odložimo bremena družinske prtljage

Zbirka desetih zgodb v pričajoči knjigi Maje Korošak Odložimo bremena družinske prtljage prinaša modrost zavedanja o naši prepletenosti in povezanosti in prinaša navdih, ki nas spodbuja, naj zaupamo v vse prežemajočo ljubezen. V tem vidim posebnost psihoterapevtske metode postavitve družine velikega , z afriško toploto družinskega bivanja ogretega in s presežnostjo obsijanega Berta Hellingerja: da presega analiziranje, neplodno razčiščevanje, kdo in zakaj da je česa kriv, nenehno samoočitanje ali očitanje drugim, ker niso to, kar bi po našem morali biti. Poskusi, izkusi, doživi! nas nagovarjajo junaki teh zgodb o usodi in ljubezni, nagovarjajo nas od blizu in živo, saj jih skoraj poznamo, svoje sosede, dobre znance iz male slovenske vasi prepletenih, pogosto družinsko zavozlanih ljudi.

Zgodbe iz navdihujoče knjige Odložimo bremena družinske prtljage nam govorijo o moči skupine in fenomenu njenega vplivanja, ki ga ni mogoče racionalno v celoti pojasniti. Kajti na delu je tisto presežno, kar nas pravzaprav zdravi in ozdravi, ko je karmični krog sklenjen in ni več potrebe po boleči izkušnji iz avtobusa prednikov. Ko se nam končno odpre srce in se vanj naselita empatija in sočutje.

Format: mehka vezava; 14,9 x 22,5 cm

Število strani: 136

Leto izdaje: 2013

ISBN:9789612768591

 

Cena:20,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli