Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

BOŽJI DELEC - Lučka Zorko

artikel 1664

Roman o tem konkretnem prostor-času in tudi o nekih drug(ačn)ih prostor-časih. Roman o osnovnih delcih in o božjem delcu v fiziki, družbi in v nas. Roman o družini in družbi, o meni, tebi in njej, njem. Roman o odraščanju, doraščanju in preraščanju, odraslosti in doraslosti delcev, delov, celic, skupkov in množic. Roman o tem tvojem, mojem, našem prostoru, o času, ki je istočasno tukaj in tam, istočasno prej, zdaj in potem. Roman o materah, sinovih, hčerah, ženah, možeh, sestrah, bratih, prijateljih, nasprotnikih, ljubimcih, o divjih in domačih pticah ter o divjih in domačih ljudeh. Tukaj in zdaj, tam in takrat.

Lučka Zorko rojena 1981 v Murski Soboti. Osnovno šolo in gimnazijo je dokončala v rojstnem mestu, nato se je vpisala na Univerzo v Mariboru. V Mariboru je živela in ustvarjala dvanajst let. Piše poezijo, prozo in otroško literaturo. V Mariboru skupaj s Tomom Podstenškom koordinira bralni krožek MKC Črke, sodeluje tudi pri različnih drugih aktivnostih na področju literature. Poleg književnosti se ljubiteljsko spogleduje tudi z dramsko umetnostjo. Trenutno živi in ustvarja med Mursko Soboto in Mariborom.

Format: Mehka vezava; 13,0 x 20,0 cm
Število strani: 281
Leto izdaje: 2014
ISBN: 9789619340042

Cena:18,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli