Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

KAKO STA MUŠNICA IN JURČEK POSTALA SESTRICA IN BRATEC - Sonja Kramar

artikel 1665

Včasih se nitke življenja nevede prepletajo s posebnimi ljudmi. V sebi nosijo neko posebno energijo, ki jo prenesejo na sočloveka. Ena takšnih oseb je tudi Sonja Kramar. Če imaš službo, ki jo deliš v družbi radovednih, igrivih in nagajivih, predvsem pa iskrenih učencev, potem si prav gotovo vesel, če te Sonja pokliče in pove, da je napisala novo pravljico za otroke. Če je to pravljica o srečnih družinah, predvsem pa brezpogojni ljubezni, je veselje podvojeno.
Zgodbica sporoča otrokom (tudi vsem, ki smo mladi po srcu), da ničesar in nihče ne more premagati dobrote, prijaznosti in iskrene ljubezni. Tudi dobrodelnost spada v te čudovite vrline in občutki, da si nekomu polepšal trenutke življenja, so neprecenljivi. Ta občutek Sonja in Beti poznata, ne poznata pa nepreštetih podobnih občutkov tistih, ki jim bo slikanica polepšala dan, ki ju ne bo nevidno povezala z njuno dobrosrčnostjo in izbrano besedo.

 

Format: trda vezava; 15,0 x 22,0 cm
Število strani: 28
Leto izdaje: 2014
ISBN: 9789619361207

Cena:21,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli