Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

UMETNOST SODELOVANJA - Benjamin Creme

artikel 1675

Umetnost sodelovanja najbolj žgoče probleme našega časa in njihove rešitve obravnava z vidika nauka večne modrosti, ki že tisočletja razkriva sile, ki so v ozadju pojavnega sveta. V svojih prejšnjih devetih knjigah Benjamin Creme te nauke posodablja, pripravlja pot za skorajšnji prihod Maitreje, svetovnega učitelja, in njegove skupine mojstrov modrosti.
Knjiga obravnava svet, ki je vklenjen v starodavno tekmovanje in poskuša svoje probleme rešiti s starimi in preživetimi metodami, medtem ko imamo odgovor – sodelovanje – na dlani. Kaže pot v svet pravičnosti, svobode in miru, ki ga bomo dosegli tako, da bomo vse bolj cenili enotnost, ki je temelj vsega življenja. Maitreja bo v nas navdihoval to naraščajoče spoznanje.
Teme zajemajo nujnost sodelovanja, ZDA in tekmovanje, organizem proti organizaciji, priložnost za služenje, strah pred izgubo, karmo, ljubezen, pogum in nenavezanost, preseganje slepil, kako učijo mojstri, enotnost v različnosti, soglasje, zaupanje.


Število strani: 229
Leto izdaje: 2007
ISBN: 978-961-90620-9-8

Cena:13,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli