Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

UMETNOST ŽIVLJENJA - Benjamin Creme

artikel 1677

V knjigi UMETNOST ŽIVLJENJA Benjamin Creme izkušnjo življenja obravnava kot obliko umetnosti, kot sta slikarstvo in glasba. Da bi dosegli višjo raven izraznosti, moramo poznati določena temeljna načela in se jih držati. V umetnosti življenja uravnovešeno neškodljivost, ki vodi do osebne sreče, pravilnih človeških odnosov, vse človeštvo na evolucijskem potovanju pa do prave poti, dosežemo z razumevanjem velikega zakona vzroka in posledice in z njim povezanega zakona ponovnega rojstva.
Drugi in tretji del knjige, ki nosita naslov PARI NASPROTIJ in ILUZIJA, izhajata iz predpostavke, da je človekov na videz neskončni boj, ki poteka znotraj njega in v njegovem zunanjem življenju, posledica njegovega edinstvenega položaja v evolucijski shemi – človek je stičišče materije in duha. Človek se iz megle iluzije izvija in ta dva svoja vidika združuje v popolno celoto tako, da življenje živi vse bolj nenavezano in se sebe zaveda vse bolj objektivno.


Število strani: 187
Leto izdaje: 2010
ISBN: 978-961-92724-2-8

Cena:12,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli