Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

Eterično olje VRTNICA 2ml

artikel 1901

Lat.: Rosa damascena

Ustvarja toplo in romantično atmosfero. Pomaga ljudem ki so napeti, depresivni ali žalostni. Pomaga pri poporodnih depresijah ali depresijah po zaključku partnerskih zvez, pri težavah z menopavzo. Lajša in odpravlja težave povezane z menstrualnim ciklusom. Deluje tudi kot afrodiziak in ima močan vpliv  na živčni sistem, želodec, jetra, ledvica in vranico. Primeren je za vse tipe kož, posebno učinkovita pa je na nečisti in občutljivi koži. Pomaga pri krčnih žilah in pospešuje cirkulacijo krvnega obtoka ter pospešuje tvorbo semenčec. Pomaga pri očesnih okužbah, razjedah v ustih, astmi, visokem krvnem pritisku, diareji, visoki vročini, kašlju, težavah z uriniranjem, dermatitisom, opeklinami, ognojki in glavoboli. Pozitivno učinkkuje na spomin.

Doziranje: 1 kapljica 3x dnevno                                        

Zunanja uporaba: 1 do  4 kapljice v kopel 

 

Možni učinki, če se ga uporablja več kot je PDO (PRIPOROČLJIV DNEVNI ODMEREK):

Ne uporabljajte ga v času nosečnosti. Pred nanosom na občutljivo kožo, je olje potrebno testirati, ker lahko povzroči dermatitis.

 

Količina: 2ml

Cena:48,81 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli