Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

Roman HOTEL LAVANDA + 100 % EKO eterično olje lavande

artikel 2023

Roman Hotel Lavanda lahko podarite skupaj s 100% naravnim eteričnim eko oljem lavande, ki ga proizvaja podjetje Treun Fragrance

 

O romanu:

Priljubljen roman izpod peresa Onine nagrajenke. Zgodba govori o Valentini, ki ima vse: popolnega moškega, lepo stanovanje in službo, v kateri uživa. V tednu dni pa se ji življenje sesuje kot hišica iz kart – kar naenkrat je samska, brezposelna in spet živi pri mami. Še dobro, da se je pred kratkim na njenih vratih pojavil smešni francoski odvetnik in jo skušal prepričati, da je od neznanca podedovala hotel v Provansi. Odloči se, da bo preverila, ali je kaj na tem, zato se s puntom odpelje v Francijo, največji dogodivščini svojega življenja naproti. Pa je pripravljena na vse, kar bo tam izvedela?

O 100 % EKO eteričnem olju lavanda:

V steklenički je 5 ml eko eteričnega olja, ki izvira naravnost iz Francije.

Vonj: Specifičen, svež zeliščni vonj.

Delovanje na čustva in duhovnost: Pomirja in krepi občutek topline; odpravlja nespečnost, stres, depresivna stanja; odpira srce in spodbuja k prijateljstvu; daje občutek zadovoljstva in veselja.

Delovanje na telo: Antiseptik; blaži krče (mišične in trebušne); lajša bolečine (tudi glavobole); zdravi in obnavlja celice, zato se ga uporablja pri opeklinah, ranah, ognojkih, aknah, turih, ekcemih, seboreji, kuperozi, psoriazi; pri pikih in ugrizih žuželk; dobro deluje tudi pri astmi, bronhitisu, gripi, prehladu, infekcijah grla in sinusov; znižuje krvi tlak.

Proizvaja podjetje Treun Fragrance.

Cena:19,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli