Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

Kristalni darilni paket: LJUBEZEN

artikel 2114

Darilni paket 'Ljubezen' je čudovito darilo, s katerim lahko obdarujete svoje ljubljene osebe ali sebe. 

Vsebuje tri kristale: roževec, mesečev kamen in sodalit.

V lični darilni škatlici poleg kristalov dobite tudi spiralo z vrvico, v katero jih lahko vstavite in jih nosite kot obesek ter bombažno vrečko, kamor jih med tem ko jih ne nosite  varno spravite.

 

ROŽEVEC: je kamen brezpogojne ljubezni, ki naše srce odpira vsem tipom ljubezni; do sebe, družine, prijateljev, romantične ljubezni. Spodbuja empatijo, odpuščanje drugim, znižuje stres in tesnobo. Z nošenjem tega kamna se lahko znebimo jeze, ljubosumja in zavisti, ki jo čutimo do drugih.

MESEČEV KAMEN: je kamen usode. Močno je povezan z Luno in božansko ženskostjo. Harmonizira in nudi zdravje in zaščito. Pomaga nam sprejeti globoko ukoreninjena čustva, ki z njegovo pomočjo privrejo na površje.

SODALIT: nam pomaga, da smo iskreni do sebe in da se zavzamemo za svoja prepričanja. Poveča samozavest in naše samospoštovanje, pomaga, da se sprejmemo takšni kot smo. Z njegovo pomočjo se nam izboljša intuicija in zaupanje v lastno presojo.

 

Cena:11,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli