Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

Kristalni darilni paket: HARMONIJA

artikel 2115

Darilni paket 'Harmonija' je čudovito darilo, s katerim lahko obdarujete svoje ljubljene osebe ali sebe. 

V lični darilni škatlici poleg kristalov dobite tudi spiralo z vrvico, v katero jih lahko vstavite in jih nosite kot obesek ter bombažno vrečko, kamor jih med tem ko jih ne nosite varno spravite.

 

Vsebuje tri kristale: kameno strelo, šivo lingam in amazonit.

KAMENA STRELA: aktivira energije znotraj telesa. Pomaga nam do jasnega razmišljanja, fokusa in nam razjasnjuje sanje in želje. Odstranjuje blokade našega telesa, da lahko energije gladko tečejo.

ŠIVA LINGAM: povečuje vitalnost in energijo znotraj našega telesa. Spodbuja energijski sistem v celotnem telesu, povečuje zdravje in  dobro počutje. Predstavlja moško in žensko energijo, ki sta ločeni, a vendar združena skupaj v Enosti.

AMAZONIT: imenovan tudi kamen poguma ali kamen resnice. Pomaga nam poiskati samega sebe in svojo resnico. Z njegovo pomočjo se lahko znebimo strahu, da bi nas drugi sodili ali da ne bi sprejemali naših vrednot in prepričanj. Lažje se svobodno izražamo in vzpostavimo   samodisciplino in svoj osebni prostor.

 

Cena:18,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli