Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

Kristalni darilni paket: ZDRAVJE

artikel 2117

Darilni paket 'Zdravje' je čudovito darilo, s katerim lahko obdarujete svoje ljubljene osebe ali sebe. 

 V lični darilni škatlici poleg kristalov dobite tudi spiralo z vrvico, v katero jih lahko vstavite in jih nosite kot obesek ter bombažno vrečko, kamor jih med tem ko jih ne nosite lahko varno spravite.

Vsebuje tri kristale:  ametist, ahat in citrin.

AMETIST: je naravni razbemenilec stresa. Pomaga nam vzpostaviti notranjo moč. Je kristal duhovne rasti in zaščite. Prinaša jasne misli in pomaga, da smo v ravnovesju s svojmi čustvi, da se spoznamo na globlji ravni. Kristal odbija negativno energijo in privlači pozitivno. 

BELI AHAT: je eden najstarejših zdravilnih kristalov. Je kamen moči. Je močan zaščitni kamen, ki nam prinaša pogum, čustveno moč in samozavest.

CITRIN: je kristal luči in sreče. Prinaša jasnost tistemu ki ga nosi in pomaga manifestirati vse, kar si želimo v življenju. Aktivira našo domišljijo in nam pomaga svet videti v pozitivni luči. Podarja energijo našemu telesu.

 

Cena:16,50 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli