Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

BIOENERGOTERAPIJA - Tadej Pretner

artikel 346

Tadej Pretner je pripravil učbenik za splošni del usposabljanja za bioterapevte, ki pokriva smeri radiestezija, reiki, barvna terapija, integralna biorgonomija ter bioenergija. Izobraževanje po tem programu bo namreč osnova za pridobitev poklicne zdravilske kvalifikacije, ki jo predvideva zakon o zdravilstvu, ki je v zaključni pripravljalni fazi. Knjiga pa je celo presegla svoj namen, tako da je nastala knjiga, ki bo v veliko pomoč vsem tistim, ki si želijo pridobiti osnovno znanje iz področja bioenergijskega zdravljenja in na enem mestu dobiti povezano znanje, ki je skupno vzhodu in zahodu.
Knjigo priporočam vsem tistim, ki se udeležujejo kateregakoli programa usposabljanja za zdravilca ali pa se sami pripravljajo na tovrstna preverjanja znanja. Napisana je v skladu s programom in katalogom potrebnega znanja za poklic zdravilec, za katerega potekajo preverjanja znanja na GZS.

Format: mehka vezava; 16,1 x 23,5 cm 

Število strani: 191

Leto izdaje: 2006

ISBN: 961-238-630-7

Cena:18,57 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli