Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

DUHOVNA ZNANOST KRIJA JOGE - Goswami Kriyananda

artikel 602

Duhovna znanost krija joge je najpopolnejša dostopna knjiga o postopkih, tehnikah in filozofiji krija joge. Knjiga je neprecenljiv vodič, ki postopoma, korak za korakom, vodi učenca skozi osem stopenj Patanjdžalija, od jam in prakse ahimse do samadhija, najvišje uresničitve jogijske poti.

Ta, obširno ilustrirana knjiga, vsebuje celotna poglavja o hatha jogi, pranajami in meditaciji s podrobnimi razlagami, katerih namen je vzpodbuditi vašo vadbo. Poglobljena poglavja o asanah so urejena v skladu s tem, kakšne učinke imajo jogijski položaji na čakre, in nudijo edinstven pogled vsakomur, ki želi vaditi hatha jogo na globljem nivoju. Z globokim uvidom v cilj joge odkriva Gosvami Kriyananida način uporabe tehnik Krija joge kot orodja za preoblikovanje zavesti.

Krija joga je umetnost popolnega ravnovesja, znanost uravnovešenja ločenih delov bitja v celoto in način ustvarjalnega življenja. Duhovna znanost Krija Joge je priročnik in zemljevid vašega potovanja k popolnosti. Če bi lahko imeli le eno jogijsko knjigo, potem bi bila to ta knjiga.

Goswami Kriyananda, duhovni učitelj v Templju Krija Joge, že 40 let vodi duše po poti Razsvetljenja. S tem ko nosi plamen rodu Babadžija in Parahamse Joganande, uči Kriyananda hudomušno in z globokim mističnim razumevanjem Pradavno modrost poti Krije. Krija Joga uči filozofijo, dovolj razumljivo, da zajame vse znanje in nudi pot življenja ter meditativne uglasitve, ki vsakomur posmično omogoča uresničiti Življensko modrost v vsakodnevni praksi.


Format: trda vezava; 14,6 x 20,1 CM
Število strani: 361
Leto izdaje: 2007
ISBN: 978-961-229-100-6

Cena:13,50 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli