Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

MORILČEV VAJENEC - Robin Hobb

artikel 1202

V daljni deželi šest vojvodin, kjer člane kraljeve družine poimenujejo po značajskih lastnostih, ki naj bi jih imeli, se je rodil Fitz, pankert - živa uganka.

Fitz - Plemeniti Videc je osamljen in neljubljen deček z nenavadnimi lastnostmi. Ko ga pri šestih letih odvzamejo materi in ga pripeljejo na Jelenji grad, zanj najprej skrbi kraljev konjušnik Burrich. Deček spi z lovskimi psi, se uči ravnati s konji in prvič odkrije, da ima starodavno sposobnost čutenja z živalmi, sposobnost, ki zbuja v ljudeh odpor in zaničevanje.

Fitz kmalu spozna, da njegovo življenje med plemstvom ne bo lahko. Kraljestvo od zunaj napadajo kruti plenilci z Daljnih otokov, od znotraj pa ga ogrožajo spletke, laži in boj za oblast.

Robin Hobb je avtorica štirih svetovno znanih trilogij domišljijske proze. Bralce, ki se povsod v svetu združujejo v klube ljubiteljev, priteguje predvsem njena izredna pripovedna moč. Zdaj se prvič pojavlja udi na slovenskem trgu.
Urednisštvo

Robin Hobb je ena največjih sodobnih pisateljic domišljijske proze.
The Times

Kjige pisateljice Robin Hobb so kot pravi diamanti sredi morja ponaredkov.
George R. R. Martin


Format: mehka vezava; 13,0 x 20,0 cm
Število strani: 484
Leto izdaje: 2009
ISBN: 978-961-229-103-7

Cena:7,99 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli