Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

NOVA ZEMLJA Prebujeno in zavestno življenje - Tolle Eckhart

artikel 1221

Vsaka nova knjiga Eckharta Tolleja odpira vpogled v globoko segajoče duhovno učenje. Že s svojo predhodno svetovno uspešnico ZDAJ! je navdihnil tisoče bralcev, da krenejo po poti samospoznavanja sebe in svojega mesta v celoti življenja.

V NOVI ZEMLJI ta izhodišča še razširja in nas popelje k spoznavanju, da je za samouresničenje ter s tem tudi za reševanje konfliktov in trpljenja človeštva odločilno, da človek preseže na egu temelječe stanje zavesti. To se zgodi, ko ozavestimo svojo pravo naravo, resnično notranje Bitje, ki biva v vsakomur izmed nas. Različni nauki ta razcvet zavesti imenujejo razsvetljenje, odrešenje, prenehanje trpljenja ali prebujenje.

Ključni del prebujenja je prepoznanje neprebujenega dela sebe, ega, v njegovem mišljenju, govorjenju in delovanju, ter kolektivno pogojenih miselnih procesov, ki ohranjajo neprebujeno stanje.

Delo Eckharta Tolleja je cenjeno na svetovni ravni. S predavanji, seminarji, konferencami in pisanjem z nezapleteno jasnostjo davnih duhovnih mojstrov posreduje preprosto, a globoko sporočilo: "Je izhod iz trpljenja, je pot v mir. Potrebna je le svetloba zavesti. Vi ste ta svetloba."

Format: trda vezava; 16,5 x 23,6 cm
Število strani: 243
Leto izdaje: 2009
ISBN: 978-961-200-051-6

Cena:28,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli