Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

ZDAJ! RESNIČNO TVOJ JE SAMO TA TRENUTEK - Eckhart Tolle

artikel 370

Knjiga kakršna je Zdaj!, ugleda luč dneva nemara le enkrat na vsakih deset let, ali pa celo samo enkrat na vsako generacijo. Je pravzaprav več kakor knjiga; preveva jo živa energija, ki jo lahko občutite, ko jo vzamete v roke. V njej je moč, da v bralca zaseje globoko izkustvo in spreminja njegovo življenje na boljše.
Že od prve strani je jasno, da je pisec tega dela, Eckhart Tolle, učitelj in razsvetljevalec današnjih dni. Ne zastopa nobene posebne vere, doktrine ali gurujstva; njegovi nauki zaobjemajo samo srčiko, bistvo vseh izročil - krščanskega, hindujskega, budističnega, muslimanskega, poganskega, in ni v sporu z nobenim izmed njih. Zmožen je tega, česar so bili zmožni vsi veliki učitelji: pokazati nam, v preprostem in jasnem jeziku, da so pot resnica in luč v nas samih. Njegov nauk uči, da je razsvetljenje vsakomur na dosegu roke, tukaj in zdaj. Uči, da je mogoče živeti brez trpljenja, brez tesnobe in nervoz. Da bi nam to uspelo, moramo dojeti, da smo sami povzročitelji svojih bolečin; da nam lastni um ustvarja težave, ne drugi ljudje, ne "svet tam zunaj". Naš lastni ume je namreč ta, s svojim malone nenehnim tokom misli, premlevanjem o preteklosti in skrbmi zastran jutrišnjega dne. In naša velika zmota je, da se istovetimo z njim, misleč, da smo to mi sami - pa čeprav smo v resnici neprimerno širše bitje.

Format: trda vezava; 16,5 x 24,5 cm
Število strani: 204
Leto izdaje: 2003
ISBN: 961-200-046-8

Cena:27,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli