Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

BOGINJE IN ANGELI - Doreen Virtue

artikel 598

Ta resnična zgodba o duhovnih pustolovščinah bralca prevzame in ga skupaj z Doreen Virtue popelje v mogočni zdravilni svet angelov, boginj in vnebovzetih mojstrov. Edinstveno duhovno iskanje Doreen vodi od obreda indijanske savne vSedoni, prek magičnih voda Havajev in Templja Boginje na otoku Avalon v Glastonburyju, do polinezijskega otoka Moon~a. Med prejemanjem modrosti teh krajev je Doreen deležna pomembnih uvidov v zvezi z Lemurijo, morskimi ljudmi in prihajajočimi mavričnimi otroci.

Na teh čarobnih prizoriščih Doreen vzpostavlja stik z boginjami, duhovi in učitelji, ki jo vodijo pri poglabljanju vezi z boginjo v sebi in ji pomagajo ljubiti še bolj močno. Med svojim iskanjem Doreen prejme vodstvo, naj obišče Lourdes, kjer prejme navdihujoča Marijina sporočila, ki jih v tej čarobni odisejadi podeli s svojimi bralci.

V knjigo je vključen tudi praktičen vodnik, ki je preprost za uporabo in vam bo v pomoč pri odločanju, na katere boginje in angele naj se obrnete za celo vrsto okoliščin, da vam bodo pomagali obuditi prirojene duhovne zmožnosti.

Format: trda vezava; 16,5 x 23,5 cm
Število strani: 236
Leto izdaje: 2006
ISBN: 961-91926-0-5

Cena:7,90 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli