Eterično olje BAZILIKA 10mlNaravno milo VrtnicaEterično olje LIMONA 10mlEterično olje POPROVA META - PEPERMINT 10ml EKOEterično olje LAVANDA - SIVKA 10mlEterično olje VANILIJA ekstrakt 5ml
Prijava na novice
 
 
 
 

AFGANISTAN, KAMOR SE BOG PRIDE LE ZJOKAT - Shakib Siba

artikel 97

Ganljiva zgodba o ponosnih in pogumnih Afgankah in njihovi borbi za boljše življenje, o vzdržljivosti in nemoči, pa tudi o človeški dobroti in ženskem prijateljstvu.

Zgodba o Širin-Gol je značilna za vsakodnevno norost, ki jo živi tisoče afganskih žensk, moških in otrok. Kajti »sprva se vedno zdi, da se bodo stvari nazadnje le uredile. Začetek novega obdobja je vedno obetaven. Toda samo začetek.« To je zgodba o izjemnem pogumu, človeški dobroti, ženskem prijateljstvu, odporu in ljubezni, pa tudi zgodba o ponosni, pogumni in čudoviti ženski, ki si nenehno prizadeva za boljše življenje, v katerem bi njeni otroci lahko zaživeli brez lakote in strahu. Ptič potrebuje dvoje kril, da bi letel. Svet je kot ptič. Tudi svet potrebuje dvoje kril. Potrebuje moške in ženske, da bi obstajal naprej. Naš mula, rečejo moški, Bog mu daj večni mir, ni nikoli govoril takih stvari. Vaš mula, odvrne Širin-Gol, je bil moški.

Format: trda vezava; 14,6 x 23,6 cm
Število strani: 283
Leto izdaje: 2006
ISBN: 961-6359-22-3

Cena:5,00 €
Količina 

Nazadnje ogledani artikli